top of page

TEMAKURS ART & CIRCUS

1-3 juli 2024

Nu släpper vi ytterligare en kurs, då första kursen nu är fullbokad.

 

Varmt välkommen till Art & Circus, 3 dagar fyllda av kreativitet, fysisk aktivitet, nya vänner och mycket skratt. Inga förkunskaper krävs, kom som du är! Perfekt sommarlovsaktivitet för hela familjen.                 

 

Cirkusträning Här får du chansen att prova på en massa häftig cirkuskonst under professionell ledning i ändamålsenlig och unik lokal. Vi är utomhus om vädret tillåter. 

 

Måleri Vi skapar mestadels i akryl och arbetar med att hitta den inre skaparglädjen, fri från krav och prestation. Vi släpper föreställningar om bra och dåligt, rätt och fel. Här finns bara kreativitet. Vi är utomhus om vädret tillåter. 

 

Utgångspunkten är glädje. Det ska vara roligt att röra sig och att skapa. Båda aktiviteterna anpassas efter deltagarnas individuella nivåer. Det är bara att komma som du är, så tar vi hand om resten. 

 

Kom ihåg att ni behöver ha oömma kläder när ni målar. Akrylfärg som torkat går inte att tvätta bort. Ledig klädsel är även att rekommendera under cirkuspasset. Gärna långa tights/leggings som går nedanför knäna för att undvika skavsår vid luftakrobatiken.Inomhus har vi på oss inneskor eller sockor (ej uteskor) 

 

Medtag egen lunch, mellanmål och vattenflaska (gärna mat som inte behövs värmas i mikro). Vi kommer att äta utomhus på den stora fina altanen på CirkusKvarnens baksida. Obs! Källsortering 

 

Datum: mån-ons 1-3 juli 2024

Tid: kl 10:00-14:00

Pris: 995 kr/pers. I priset ingår allt material.

Ålder: från 10 år utan vuxen, från 7 år tillsammans med vuxen

Ledare: Cirkursexpressen och Karin Bergdahl Art & Courses

Plats: CirkusKvarnen, Grohed

 

Vägbeskrivning: 

CirkusKvarnen finns på googlemap och ligger i Forshälla på Buddeberg 113. Parkering finns i direkt anslutning. 

art&cirkus foto.jpg

SOMMARLOVSAKTIVITET FÖR HELA FAMILJEN

Art & Circus

CirkusKvarnen, Grohed

bottom of page