top of page

Happy Painting Företagevents

2.png

 

Lås upp teamets kreativitet!

Under ett par härliga timmar går vi loss bland färger och testar akrylmåleri under coaching av Karin Bergdahl. Vi släpper krav och prestation och bjuder in glädje och fantasi. Karin håller en kort genomgång. Sedan av tar vi fram skissblock och kol och kör en fartfylld uppvärmningsövning som brukar leda till mycket skratt. Karin gör ett livemåleri under tiden ni mumsar på fika. Sen är det time to paint! Karin handleder individuellt den som vill. Vi avslutar med vernissage. Givetvis tar ni med era målningar efteråt. Inga förkunskaper krävs. Alla kan vara med!

 

Ta med upplevelsen till er arbetsplats och öppna upp kreativiteten där också!

Går att boka som kick off, avslutning, inspirationsdag i Karins ateljé, i er lokal, med eller utan mat. Vi anpassar oss efter era önskemål. 

Teambuilding

VILL NI STÄRKA SAMARBETET PÅ ER ARBETSPLATS?


VILL NI HA MER ARBETSGLÄDJE OCH ENGAGEMANG?


VILL NI UTVECKLA ER LEDNINGSGRUPP? 


VI ERBJUDER EN DAG MED INSPIRATION, KREATIVITET OCH
INSIKTER.

Karin Bergdahl och Fredrik Hörlyk på CoCreate har tillsammans utvecklas ett teamstärkande koncept för ett hållbart arbetsliv. Meningsfullhet och kreativitet är ledord med utgångspunkterna KASAM och det salutogena perspektivet. Fredrik förmedlar verktyg och inspiration för hur ni som arbetsplats kan tillvarata mänskliga resurser, uppnå känslan av tillhörighet, få insikt i inre motivation, samarbete och kommunikation. Karin arbetar med skapande aktivitet och ger verktyg kring hur man kan släppa prestation, bjuda in kreativiteten och vikten av att tillåta den flöda på arbetsplatsen. Ni kommer att få testa på akrylmåleri och skapa målningar som ni senare kan pryda arbetsplatsen med.


Upplägget skräddarsys utifrån arbetsplatsens behov. Plats och måltider planeras utifrån era önskemål. Aktiviteten kan bokas antingen som helhetskoncept alternativ enbart Karins eller Fredriks workshops. Karin och Fredrik arbetar även med långsiktiga projekt.


När olika perspektiv möts skapas nya möjligheter!


”Hela dagen var grymt lyckad”
- Ander Norlander, VD, Livallco


En väldigt lyckad kombo och härliga lokaler. Kombinationen av teori och skapande var positiv.
- deltagare

Kontakta Karin eller Fredrik för att ta reda på mer eller boka:
fredrik@cocreate.se
info@karinbergdahl.se

målarkurser

6_edited.png
bottom of page