top of page

Happy Painting Temakurser

Samtliga temakurser är anpassade enligt FHM rekommendationer kring covid-19.

Målarkurser med tema och fokus på kreativitet

Inom min verksamhet anordnar jag temakurser på utvalda platser i Sverige. De kurser som hålls på Åh Stiftsgård är exempel på sådana temakurser. I ett paketerbjudande får du en kurs i måleri, material, umgänge och en hel del aktiviteter och upplevelser. Tillsammans försöker vi att utmana våra egna förutfattade meningar och kreativa begränsningar. I slutet av temakurserna kommer du att känna dig utvilad, utmanad och förhoppningsvis mer tillfreds i ditt egna skapande. Det kommer att bli en kreativ semester du sent kommer att glömma.

TEMARESA GREKLAND

Från 11 495 kr

OBS! TYVÄRR INSTÄLLD PGA DIREKTIV FRÅN GREKISKA MYNDIGHETER ANG COVID-19 

Information om nya datum kommer.

Vår resa bär av till Eretria på halvön Euboia i Grekland. En magisk plats där vi kan avnjuta en semester i kreativitetens anda.

Vi kommer att bo en stor lyxvilla i underbart omgivning med panoramautsikt över Euboiabukten. Vi är omgivna om lugn energi, tallskog och berg.

2Castellino%20drone%20profil_edited.jpg

TEMARESA
ÅH STIFTGÅRD

Från 4 470 kr

 

Unna dig en hel lyxig vecka av måleri, egentid, glädje och nya vänner! Vi håller till på Åh Stiftsgård, som ligger vid havet i vackra Bohuslän nära Ljungskile.

Preliminära datum: juli 2021

PAINT & PADDLE

ÅH STIFTGÅRD

från  1 200 kr/pers

Kombinera kreativitet och fysisk aktivitet för hela familjen i sommar med måleri och utomhusäventyr på Åh Stiftsgård. Måla på förmiddagen, upplev hav & natur på eftermiddagen och avnjut en god lunch däremellan.

Preliminära datum: juli 2021

Girl on SUP

SKRÄDDARSY DIN TEMARESA

DINA ÖNSKEMÅL

Har du egna önskemål på målarkurs? Vill du skräddarsy en målarkurs på din egna semester tillsammans med dina vänner eller din familj?

Kontakta mig så kan vi diskutera dina idéer! 

Watercolor Paints
bottom of page