top of page

Happy Painting
Barn & Ungdomar 

Akrylmåleri avancerad

Kurserna hålls i ateljén i Jonsereds Fabriker, strax utanför Göteborg

Mina kurser är mycket mer än bara målerikurser. Jag är både konstnär och socionom har arbetat som kurator i 17 år på skolor och ungdomsmottagning. Jag tar självklart med mig all denna erfarenhet in i målerigrupperna jag leder. Jag är van att möta människor med olika utmaningar och arbetar mycket med den inre processen under kurserna. Mitt mål är att alla ska känna sig trygga att vara och uttrycka sig så som de är, utan bedömning, krav eller prestation och utifrån positiv feedback växa som konstnärer och personer. 

Och du, allt material ingår, så det är bara att komma som du är, så tar jag hand om resten. Välkommen!

 

Akrylmåleri avancerad

Denna kurs riktar sig till dig med mer erfarenhet av måleri, som vill fördjupa dina tekniska färdigheter och ta skapandet till nästa nivå. Vi arbetar med fördjupningar i olika temablock och varvar gemensamma teknikgenomgångar med individuell coaching. Coachingens fokus läggs på att utveckla det individuella kreativa uttrycket. Vi arbetar vi mestadels i akryl på bomullsduk och använder premiummaterial. Terminen avslutas med en utställning i ateljén på Jonsereds Fabriker, där eleverna får möjlighet att ställa ut sina verk. 

I priset ingår en hel termins fri tillgång till ateljén söndagar kl 10-16. Tiden är avsedd för självstudier utan handledning.

Torsdagar kl 18-21

1/2, 8/2 (sportlov) 22/2, 29/2, 7/3, 14/3, 21/3, 28/3 (påstlov) 11/4, 18/4

Utställning 25/4

Pris: 7 995 kr 

Målerikurser - Happy Painting: Produkter
bottom of page