Happy Painting Temakurser

Samtliga temakurser är anpassade enligt FHM rekommendationer kring covid-19.

Målarkurser med tema och fokus på kreativitet

Inom min verksamhet anordnar jag temakurser på utvalda platser i Sverige. De kurser som hålls på Cirkuskvarnen och Åh Stiftsgård är exempel på sådana temakurser. I ett paketerbjudande får du en kurs i måleri, material, umgänge och en hel del aktiviteter och upplevelser. Tillsammans försöker vi att utmana våra egna förutfattade meningar och kreativa begränsningar. I slutet av temakurserna kommer du att känna dig utvilad, utmanad och förhoppningsvis mer tillfreds i ditt egna skapande. Det kommer att bli en kreativ semester du sent kommer att glömma. 

Nu när restriktionerna släpper kommer vi även att ta upp våra temaresor till Grekland och Gotland igen!

TEMAKURS
VÅGA MÅLA 

5 900 kr

 

Unna dig en hel lyxig vecka av måleri, egentid, glädje och nya vänner! Vi håller till på exotiska Cirkuskvarnen i Forshälla, nära Ljungskile.

26-30 juli 2021

TEMAKURS

PAINT & PADDLE

2 800 kr/pers

Kombinera kreativitet och fysisk aktivitet för hela familjen i sommar med måleri på Cirkuskvarnen och Stand up Paddelboard på Åh Stiftsgård. Måla på förmiddagen, upplev hav & natur på eftermiddagen och avnjut en god lunch däremellan.

2-4 aug samt 5-7 aug 2021

Girl on SUP

SKRÄDDARSY DIN TEMAKURS

DINA ÖNSKEMÅL

Har du egna önskemål på målarkurs? Vill du skräddarsy en målarkurs på din egna semester tillsammans med dina vänner eller din familj?

Kontakta mig så kan vi diskutera dina idéer! 

Watercolor Paints