Happy Painting Teambuilding

    Teambuilding

Datum: Enligt överenskommelse 

Det är dags att svetsa ihop teamet! Välkommen till HantVerket Västs ateljéer där ni erbjuds teambuilding i en kreativ och inspirerande miljö. Här får ni möjlighet att testa att måla i akryl under fenomenal vägledning av Karin Bergdahl, konstnär och kursledare. Detta är roligt och trevligt och får medarbetarna att skratta, skapa och få ny inspiration. Naturligtvis är lokalerna väl tilltagna - så var och en får gott om egen plats. Alltså inget att tveka på!

 

Ni kan välja mellan två olika erbjudande: 

 

HALVDAG

 

Temat för dagen ”Måla människor utan att måla människor”

Vi träffas i ateljén och startar med en liten ice breaker-övning. Därefter håller Karin en kort genomgång i teknik. Sedan av tar vi fram skissblock och kol och kör en fartfylld uppvärmningsövning som brukar leda till mycket skratt. Karin gör ett livemåleri under tiden ni mumsar på fika. Sen är det time to paint! Karin handleder individuellt den som vill. Vi avslutar med en vernissage. Givetvis tar ni med era målningar efteråt. Kanske kommer de att hänga på er arbetsplats?

 

Tidsåtgång: 3 timmar

Pris: 5 000 kr + moms

Ingår i priset: allt material samt fika

Antal deltagare: max 5 pers

1000 kr + moms / extra deltagare

 

HELDAG

 

Vi inleder med en enkel frukost. Karin håller därefter i en teambuildingsövning (efter önskemål). Sedan är det dags att måla.Karin håller en kort genomgång i teknik. Sedan av tar vi fram skissblock och kol och kör en fartfylld uppvärmningsövning som brukar leda till mycket skratt. Karin därefter gör ett livemåleri. Sen är det time to paint! Karin handleder individuellt den som vill.

 

Sedan är det dags för en enkel lunch samt att stäcka lite på benen. Vill man, kan man välja till ett 30 min hatayogapass innan lunch. Ni behöver då ta med liggunderlag el likn. 

 

Under eftermiddagen fortsätter vi att skapa. Vi varvar uppvärmingsövningar med ett gemensamt måleriprojekt. Tavlan tar ni sedan med er tillbaka till arbetsplatsen, där den kanske rent av får pryda konferensrummet…? Givetvis finns gott eftermiddagsfika uppdukat. 

 

Vi avslutar med vernissage där man ger varandra positiv feedback.

 

Tidsåtgång: 7,5 timmar

Pris: 9 000 kr + moms

Ingår i priset: allt material, enkel frukost, lunch och fika, yoga samt gemensam tavla

Antal deltagare: max 5 pers

1000 kr + moms / extra deltagare

 

Karin är konstnär, kursledare och socionom och har 20 år erfarenhet av att leda grupper. Hon målar och ställer ut sina verk i Sverige, Europa och USA. Hon är grundare av Karin Bergdahl Inc, där hon dels bedriver kursverksamheten Happy Painting och dels konstuthyrningsverksamheten Rent a Pic. Karin är en passionerad kursledare som värnar om att alla människor ska få vara och uttrycka sig precis som de är. Glädje är det viktigaste på Karins målerikurser, och hon lägger mycket fokus på att ta bort begränsningar, krav och prestation. 

Kursen passar såväl nybörjaren som den mer erfarne och kan hållas online.

.

Painting